Oltenia Sud

Newsletter

ADEZIV GRESIE TASSULLO T-FIX Afisare la marime maxima

ADEZIV GRESIE TASSULLO T-FIX

T-FIX este un adeziv pe bază de ciment cu întărire normală, alunecare verticală nulă,adecvat pentru lipirea în interior a plăcilor ceramice, gresiei, clincher-ului, materialelor de piatră, atât în plan orizontal cât și vertical. Clasificare dupa SR EN 12004: clasa C1T – adeziv pe bază de ciment (C), cu întărire normală (1) și alunecare redusă (T).

Mai multe detalii

13,00 lei

In promotie In promotie!

-3,00 lei

16,00 lei

CARACTERISTICI: T-FIX este un adeziv pe bază de ciment cu priză normală, alunecare verticală nulă, adecvat pentru lipirea în interior a plăcilor ceramice, gresie, clinker, materiale din piatră, atât orizontal cât şi vertical. Clasificare conform SR EN 12004: clasa C1T - adeziv ciment (C), cu priză normală (1) şi alunecare redusă (T).

DOMENIU DE APLICARE: T-FIX se utilizează ca adeziv pentru punerea în operă de plăci ceramice (o singură ardere, două arderi, clinker, gresie porţelanată, etc.) şi material de piatră, pe perete sau pardoseală, exclusiv în interior.

AVANTAJE:

- alunecare verticală nulă

- înaltă aderenţă

APLICARE: T-FIX se aplică pe suporturi uscate şi curate. Pentru îmbunătăţirea aderenţei se recomandă să se întindă un strat subţire de adeziv pe suport cu spatula metalică şi imediat după aceea să se facă aplicarea aceluiaşi adeziv cu spatula dinţată. În condiţii normale (test în laborator) timpul deschis al adezivului este de 20 minute

APĂ ÎN AMESTEC: 6,5 l/sac

CONSUM: cca. 3-4 Kg/m²

AMBALARE: sac de 25 kg

 
 
 

Utilizarea adezivilor pentru placi ceramice, linia T-Fix, precum si a chiturilor de rosturi pentru National Arena, Bucuresti.

Interval construire: 2009-2011

Companie: Max Boegl – Astaldi

Distribuito Tassullo: Plastrom

Nationali Arena a fost reprezinta o modernizare a vechiului Stadion National, situata aproape de centrul Bucurestiuliu.

Noua constructie, care a necesitat 4 ani de lucru, are un acoperis retractabil care acopera 29.600 mp, in timp ce suprafata interioara se ridica la 108.420 mp.

Arena are o capacitate de 55.200 spectatori, putandu-se suplimenta numarul de locuri pana la 63.000 si un numar de locuri VIP de 504 (in 42 de loje). Stadionul a fost inaugurat oficial pe 6 septembrie 2011, cu ocazia partidei de calificare la UEFA EURO 2012, intre Romania si Franta, cu participarea a 49.137 spectatori.

No customer comments for the moment.

Write your review

Write your review

CALAFAT -- DOLJ

Suntem disponibili de Luni pana Sambata intre orele 08:00-20:00

Telefon:+40745607638

Contactati-ne

Furnizori

Producatori