Oltenia Sud

Newsletter

SAMSUNG RL39THCMG Afisare la marime maxima

SAMSUNG RL39THCMG

Combină Frigorifică Samsung RL39THCMG

• Design elegant
• Iluminează toate obiectele din interior
• Mâner ergonomic

Mai multe detalii

Disponibilitate: In limita stocului disponibil

1 290,00 lei

In promotie In promotie!

Samsung Combină frigorifică RL39THCMG

Design elegant

Noul frigider Samsung din seria T, cu un design atrăgător, creează un stil modern şi elegant care se adaptează perfect bucătăriei contemporane. Cu frumuseţea rafinată a frigiderului din seria T de la Samsung, bucătăria dvs. va fi învăluită în eleganţă.

Iluminează toate obiectele din interior.

Spre deosebire de majoritatea echipamentelor similare, frigiderele Samsung au un sistem de iluminare bazat pe LED-uri, sofisticat şi ecologic, atât în interior, cât şi în exterior. Creat să lumineze mai puternic şi să dureze mai mult, LED-ul nu doar iluminează interiorul frigiderului pentru ca dvs. să găsiţi uşor alimentele preferate, dar vă şi ajută să economisiţi energie. Deoarece iluminarea pe bază de LED-uri emite mai puţină căldură, nu influenţează temperatura rece din interior. Designul său modern nu eliberează multă căldură şi, totodată, generează o senzaţie subtilă de stil.

Mâner ergonomic

Frigiderul Samsung din seria T este prevăzut cu un mâner cu design unic, pentru a-i desăvârşi aspectul elegant. Noul mâner de tip bară asigură o poziţie confortabilă a mâinii şi o deschidere uşoară, adăugând un stil modern şi ingenios bucătăriei dvs.
 

Material termoizolant, anti-picurare

Aerul de răcire circulă prin mai multe orificii, la nivelul fiecărui raft.
specificatii samsung
*) Functii:
Descrierile de mai sus sunt generale şi pot corespunde caracteristicilor unei întregi clase de produse. Pentru descrierea exactă a specificaţiilor fiecărui produs, vă rugam să consultaţi specificaţiile de pe produsul pe care doriti sa il achizitionati. Caracteristicile şi specificaţiile pot fi modificate fără nicio notificare prealabilă.

**) Specificatii:
Descrierile de mai sus sunt generale şi pot corespunde caracteristicilor unei întregi clase de produse. Caracteristicile şi specificaţiile pot fi modificate fără nicio notificare prealabilă.

No customer comments for the moment.

Write your review

Write your review

CALAFAT -- DOLJ

Suntem disponibili de Luni pana Sambata intre orele 08:00-20:00

Telefon:+40745607638

Contactati-ne

Furnizori

Producatori