Oltenia Sud

Newsletter

BCA ELPRECO Afisare la marime maxima

BCA ELPRECO

 

Betonul Celular Autoclavizat este un material pentru constructii cu o structura poroasa, obtinut dintr-un amestec de nisip, ciment, var, ghips, apa si generator de gaze. BCA-ul este supus unui tratament termic in autoclava la presiune si temperatura ridicata.

Mai multe detalii

Disponibilitate: In limita stocului disponibil

241,00 lei

Este caracterizat prin greutate volumetrica mica, rezistenta mecanica foarte buna la compresiune, intindere si incovoiere, capacitati izolante termice si fonice de exceptie. 

Elpreco produce Beton Celular Autoclavizat in doua sortimente:
- BCA zidarie - Clasa de rezistenta GBN 25, GBN 35
- BCA izolatie - Clasa de rezistenta GBN 25 

BCA-ul de izolatie GBN 25 se utilizeaza la izolarea peretilor exteriori de beton armat, la izolarea planseelor si a acoperisurilor.


BCA-ul de zidarie GBN 25 se utilizeaza numai la peretii interiori si exteriori neportanti ai cladirilor cu structura de rezistenta din beton armat.


BCA-ul de zidarie GBN 35 se utilizeaza la realizarea de pereti exteriori si interiori portanti si neportanti ai cladirilor de locuit si social culturale cu numar redus de niveluri - P, P+1E, pana la P+2E - si deschideri intre peretii portanti de 1-6 m, la realizarea de pereti exteriori si interiori neportanti pentru constructii multietajate cu structura in cadre din beton armat, la realizarea de pereti antifonici si pereti rezistenti la foc, precum si la realizarea peretilor cu o umiditate a aerului de maxim 60% si medii neagresive sau agresivitate chimica scazuta.

No customer comments for the moment.

Write your review

Write your review

CALAFAT -- DOLJ

Suntem disponibili de Luni pana Sambata intre orele 08:00-20:00

Telefon:+40745607638

Contactati-ne

Furnizori

Producatori