Cateva cuvinte despre noi

Magazinul este infiintat in 1991, cu acelasi profil ca si astazi.
Este cel mai cunoscut magazin cu acest profil din zona noastra.

Materiale de constructie

Detinem o varietate foarte mare de produse pentru casa ta

Sanitare si termince

Centrala termica reprezinta o instalatie pentru producerea caldurii, caldura data de arderea in focar a unui combustibil

Decoratiuni interioare

La Magazin TUDOR vei gasi o gama extrem de larga de decoratiuni interioare
Clienti satisfacuti
Oferte
Experienta

Ofertele noastre

Va oferim la preturi avantajoase , o gama variata de produse pentru casa dvs. , pornind de la materiale de constructii de calitate, articole pentru finisaje, acoperisuri, termoizolatie si hidroizolatie, unelte si scule.
Alegerea materialelor de constructii este importanta, calitatea ridicata diminuand costurile de intertinere pe viitor. Consultantii nostri de vanzari va sunt la dispozitie. Livram materiale de constructii in toata tara prin curier.
Va oferim o gama diversa si la preturi accesibile , de vopsela de interior pe care sa o aplici usor si sa aiba putere mare de acoperire, placi de gresie si faianta foarte rezistente in timp,ideale pentru amenajari moderne sau cu aspect de piatra naturala,lemn sau rasina, .
Plasezi comanda online si, in scurt timp, primesti produsele la tine acasa. Scapi de grija transportului si economisesti timp!

Cateva adnotari

  • La finalizarea cumparaturilor toata lista a fost finalizata, cu alte cuvinte puteti gasi cam tot ce va doriti sa cumparati pentru casa voastra de la MAGAZIN TUDOR

    Alexandra

  • Personal de foarte mare calitate, m-au ajutat sa fac cumparaturile cu cele mai bune sfaturi. Multumesc!

    George

  • Chiar am cumparat cam tot ce aveam nevoie si se pare ca de calitate superioara. Va multumesc!

    Cornel I.

Cautati un magazin pentru casa dumneavoastra?