Oltenia Sud

Newsletter

POLISTIREN EXPANDAT ADEPLAST 2,3,4,5,10 Afisare la marime maxima

POLISTIREN EXPANDAT ADEPLAST 2,3,4,5,10

• granulaţie 2 mm; • rezistenţă la compresiune îmbunătăţită.,

Mai multe detalii

37,00 lei


Compoziţie: Granule virgine de polistiren expandat, omogene (Ø 2 mm), perfect sferice, cu densitate controlată, netoxice, neabsorbante, imputrescibile, cu dimensiune stabilă în timp, producţie fără clorflorcarbon (CFC, HCFC şi HFC), fără valori nutriţionale care să susţină dezvoltarea de bacterii şi ciuperci. .

Domenii de utilizare: Materialele termoizolante pentru cladiri, fabricate din materie prima ignifugata din gama ADEPLAST EPS 60 se folosesc sub forma panourilor termoizolante pentru: spatii cu incarcare statica ridicata, terase circulabile, izolare in interiorul cladirilor si la intradosul plafoanelor, fatade..

Pregatirea suprafetei de lucru: Suprafaţa de aplicare trebuie să fie întotdeauna curată şi lipsită de fragmente de orice fel..

Modalitate de aplicare: Materielele termoizolante pentru cladiri, fabricate din materie prima ignifugata din gama ADEPLAST EPS 60 se folosesc sub forma panourilor termoizolante pentru: - Spatii fara incarcare statica deosebita, - izolarea spatiilor libere, - izolare in interiorul cladirilor si la intradosul plafoanelor. - fatade

Recomandari: În afară de recomandările de mai sus este importantă respectarea normelor  şi standardelor în vigoare. Caracteristicile garantate se bazează pe experienţa practică  şi pe testele efectuate. Condiţiile specifice locaţiei şi aplicării pot varia faţă de cele prezentate aici, aşadar, utilizarea corectă şi reuşită a produselor noastre nu este în sfera noastră de responsabilitate.

Depozitare: În locuri uscate, în stare închisă.

Ambalare: Bax aprox. 0,25 m³

No customer comments for the moment.

Write your review

Write your review

CALAFAT -- DOLJ

Suntem disponibili de Luni pana Sambata intre orele 08:00-20:00

Telefon:+40745607638

Contactati-ne

Furnizori

Producatori