Oltenia Sud

Newsletter

CARTON BITUMAT Afisare la marime maxima

CARTON BITUMAT

Material de acoperişîn suluri şi material pentru hidroizolare cusuport din carton de acoperiş.

Mai multe detalii

35,00 lei

Prin impregnareaarmaturei suportului cu bitumuri petroliere lichide şi apoi cu învelitori dinbitum greu fuzibil presărat cu nisip cuarţos, reziduuri din cernut de granit (РКК),obţinem un material ieftin şi decalitate cu un domeniu larg de utilizare. Ruberoidul este predestinat pentruizolarea suprafeţelor prin lipire sau prin montare liberă.

 

Este folosit la construcţiaclădirilor industriale , locuinţelor, peMaterial de acoperişîn suluri şi material pentru hidroizolare cusuport din carton de acoperiş.ntru asamblarea straului inferior cu, superior cu, a covorului deacoperire “ce respiră” şi la hodroizolare prin lipirea cu mastică bituminoasă recesau caldă Se foloseşte ca material de garnitură la asamblarea ţigleibituminoase, acoperişului în pantă solid ca: placi profilate pentru acoperiş,ţiglă nisip-polimer ,”onduline”, acoperiş metalic sau de aramă. Se foloseştepentru hidroizolarea fundaţiilor, nivelelor de soclu, planşeurilor de beton,podelelor.

 

Prin aplicareatehnologiilor de fabricare a bitumului lichid rutier, care prin impregnare şi reţinere în carton a fracţiilor lichide uleioase, majorează durabilitatea stratului de acoperire la suprafaţă şi materialul rămâne destul de trainic. Procesul de învechire şi deteriorare la rubreoid depinde de calitatea bitumului lichid, impregnarea cartonului, calitatea impregnării. În condiţia utilizării corecte, asambrării iscusite cu folosirea masticilor calde ruberoidul tradiţional rămâne primul la comercializare în segmentul bugetar pentru materiale de garnitură şi hidroizolare.

CARTON BITUMAT IZOLIT
Material de acoperiş în suluri şi material pentru hidroizolare cu suport din carton de acoperiş.
Prin impregnarea armaturei suportului cu bitumuri petroliere lichide şi apoi cu învelitori din bitum greu fuzibil presărat cu nisip cuarţos (� КП), reziduuri din cernut de granit (� КК),obţinem un material ieftin şi de calitate cu un domeniu larg de utilizare. Ruberoidul este predestinat pentru izolarea suprafeţelor prin lipire sau prin montare liberă.

Ambalarea : sul � КП- 10,15,20 (+ 0,5m)m2, � КК - 10,15,20 (+ 0,5m)m2, ambalat în carton, legat cu scotch
Specificatii
Date tehnice
Greutate 1.3KG/M2
Lungime 10M,20M
General
Pret 30-100
 

No customer comments for the moment.

Write your review

Write your review

CALAFAT -- DOLJ

Suntem disponibili de Luni pana Sambata intre orele 08:00-20:00

Telefon:+40745607638

Contactati-ne

Furnizori

Producatori